2016-05-01Souper #74

Souper #74

Soms laat de organisatie van het Souper steken vallen. Gasten worden niet of te laat benaderd. Soms laten de gasten het afweten of het laatste moment. Maar wat er ook gebeurt: de laatste maandag van de maand gaan we in ieder geval een hapje eten met elkaar.

Toeval of niet, in restaurant Huson zat eind april bijna alle partners van KCAP een tafel naast ons. Pijnlijk, omdat we Irma van Oort, Han van den Born, Ruurd Gietema en Ute Schneider na 73 keer nog niet aan tafel hebben gehad. Tegelijk een mooi toeval om gebruik van te maken. Nadat we waren bijgekomen van het toeval en KCAP haar laatste punten had besproken hebben een zeer geanimeerd gesprek gehad met en over KCAP. Het was waarschijnlijk onmogelijk om dit te plannen. De avond was des te mooier.

Elke maand nodigen Daan Bakker (Daf-architecten), Jeroen de Willigen (DeZwarteHond), Jasper de Haan (architect) en ik een aantal collegae of interessante mensen uit om samen te eten, te drinken en te discussiëren over ons vak, de stad Rotterdam en aanverwante zaken.