2014-07-02Souper #56

Souper #56

Government relations advisor Marcel Douw (partner bij Total Identity) en grafisch ontwerper Marco Stout (directeur en oprichter Stoutkramer, bureau voor visuele communicatie) waren onze gasten op maandag 30 juni in restaurant Huson.

Indentiteit, branding en communicatie waren de thema's van de avond. Marcel heeft als directeur van Total Public een brede ervaring met de (semi)publieke sector. De clientèle van Marco bestaat voor een belangrijk deel uit organisaties die actief zijn in de architectuurbranche of culturele sector. Beiden werken ook samen met architecten en stedenbouwers en hebben ervaring om vanuit hun discipline te werken aan ruimtelijke opgaven.

Het publieke domein is het gezamenlijke speelveld aan tafel. Doorlooptijden, middelen en de omvang van de eindproducten zijn totaal anders. De avond was een soort stoomcursus communicatie en klantbenadering waar wij als architecten en stedenbouwers veel van hebben geleerd.

Elke maand nodigen Daan Bakker (Daf-architecten), Jeroen de Willigen (DeZwarteHond), Jasper de Haan (architect) en ik een aantal collegae of interessante mensen uit om samen te eten, te drinken en te discussiëren over ons vak, de stad Rotterdam en aanverwante zaken.