2014-11-10Souper #59

Souper #59

Ralph Brodrück (docent/ onderzoeker TU Eindhoven) en Jacco van der Linden (High Fidelity architectuur) waren onze gasten op de laatste maandag van oktober. Het decor was wederom, het culinair nooit saaie, restaurant Huson.

Ralph houdt zich bezig met fenomenologie en Jacco heeft een zelfstandig bureau in Amsterdam. Beide heren zijn van het denken en doen, het hoofd en de handen ontwerpen samen.

In een uiterst vrolijke sfeer werden een scala aan onderwerpen besproken. De thema’s onderwijs, techniek, kunst en economie wisselde in hoog tempo. Kennis over al deze onderwerpen en het vermogen om tussen deze onderwerpen te schakelen was indrukwekkend.

In veel onderwerpen gespecialiseerd zijn werd deze avond benoemd als de T-mens. Ik had er nog nooit van gehoord. Ralf en Jacco zelf zijn twee goede voorbeelden.


Elke maand nodigen Daan Bakker (Daf-architecten), Jeroen de Willigen (DeZwarteHond), Jasper de Haan (architect) en ik een aantal collegae of interessante mensen uit om samen te eten, te drinken en te discussiëren over ons vak, de stad Rotterdam en aanverwante zaken.